Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Not My Monkeys

Cia. 42KM

Teatre Eòlia   10/07 - 14/07

Si no sou feliços, potser és que no us hi esforceu prou... Aquesta companyia porta a escena una sàtira sobre el capitalisme, el happytalisme i la dictadura de la felicitat en el món laboral.

No és que vulguem ser feliços, és que hi estem obligats i, si no ho aconseguim, és culpa nostra. Sembla de bojos, però és el que passa en els nostres dies. Us ho explica aquesta companyia teatral que indaga en el significat de la identitat en totes les seves variants.

En un gran congrés, el guru Ray Rex mou masses i exposa les claus per extreure el propi potencial en un camí que duu els seus seguidors del fracàs a la felicitat i, de pas, a augmentar la productivitat empresarial de la multinacional Sahara Drinks, organitzadora de l’esdeveniment. Un altre somriure, perquè des de Sahara Drinks es promou el happytalisme entre tots els treballadors, perquè això és un win-win i l’empresa és una gran família. 

La Trini és feliç de ser una sahi, el sobrenom afectuós que reben els treballadors d’aquesta empresa, i somriu molt, no deixa de somriure. No deixa de somriure quan els seus companys se sindicalitzen. No deixa de somriure quan arriba un acomiadament. Un altre somriure i gràcies, gràcies per ensenyar-nos que mai no és tard per aprendre que un acomiadament pot ser enriquidor. Sobretot quan no és el teu, és clar.  Més somriures i una carta (ai!, la carta). Una carta que potser gelarà el somriure de la Trini i serà la llavor d’una revolució...

Signa la seva segona proposta la Cia. 42KM, formada pels intèrprets i creadors Rafa Delacroix, Diana Gómez, Georgina Latre i el dramaturg Manel Moreno. L’any 2019 van decidir unir forces, després d’una llarga trajectòria en solitari als escenaris, amb la creació del seu primer espectacle homònim dirigit per Roger Torns. 

En aquest espectacle compten amb la direcció de Martí Torras Mayneris, un artista amb molts talents, creador de companyies com Rhum & Cia i Clownx Teatre, que ha escrit i dirigit més de seixanta espectacles explorant connexions entre el teatre, el circ, la dansa i la música en directe.

Not My Monkeys es va presentar per primera vegada en format de lectura dramatitzada el juliol del 2023 al Teatre Eòlia dins del programa Batec del Grec i ara fa un pas més en la producció.

Una coproducció de Teatre Eòlia Produccions i Grec 2024 Festival de Barcelona.
 

Fitxa artística

Direcció: Martí Torras Mayneris. Dramatúrgia: Manel Moreno. Idea original: Rafa Delacroix, Diana Gómez, Georgina Latre, Manel Moreno (42KM), Martí Torras Mayneris. Intèrprets: Rafa Delacroix, Diana Gómez i Georgina Latre. Assistent a la dramatúrgia: Martí Torras Mayneris. Ajudantia de direcció: Inés Jiménez Borrell. Escenografia: Passerell - Llorenç Corbella. Disseny d’il·luminació: Anna Espunya Juárez. Espai sonor: Pol Fontanals. Disseny de vestuari: Néstor Reina. Moviment: Fàtima Campos. Producció: Júlia Faneca - Teatre Eòlia. Premsa: La Tremenda. Comunicació i xarxes socials de 42KM: Georgina Latre. Comunicació i xarxes socials del Teatre Eòlia: Marc Inglés Rabal. Fotografies del cartell, dossier i vídeos promocionals: Manel Moreno i MW Fotografia

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dimecres 10/7 - 20:00 H dijous 11/7 - 20:00 H divendres 12/7 - 20:00 H dissabte 13/7 - 20:00 H diumenge 14/7 - 18:00 H

Espai Teatre Eòlia

Duració 85 min

Llengua Català

Preus 8-20 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades