Grec Festival 2024: programació i dates de la 48a edició

La propera edició del Grec Festival de Barcelona se celebrarà entre el 26 de juny i el 4 d’agost amb una extensa programació de 81 espectacles i més de cinquanta activitats paral·leles que combina el talent local i els homenatges a mestres mundials de les arts escèniques.

Cartell del Grec Festival de Barcelona 2024
11/04/2024 - 13:19 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Entre els noms que formen part de la 48a edició del Grec Festival de Barcelona trobem La Veronal, La Brutal, Dagoll Dagom o Baró d’Evel, que actuaran al Teatre Grec.

Aquest escenari tornarà a ser l’espai inaugural del festival, que enguany protagonitzarà Sílvia Pérez Cruz amb l’espectacle Circular, basat en el seu últim disc, Toda la vida, un día. La gironina tindrà la complicitat d’artistes que han format part de la seva trajectòria, com ara Natalia Lafourcade, Rocío Molina, Andrés Corchero, Pepe Habichuela, Carles Dénia, Judit Neddermann i Salvador Sobral. L’espectacle es podrà veure els dies 26, 27 i 28 de juny.

A més, l’agenda teatral inclou noms de l’escena internacional com Angélica Liddell, Lola Arias, Christiane Jatahy, Nat Randall, Anna Brackon, Jan Lauwers o Krzysztof Warlikowski, en una programació extraordinària i de primer nivell, amb un clar accent femení i en complicitat amb el Festival d’Avinyó.

A les propostes del programa principal s’hi uneixen una cinquantena d’activitats en diverses sales que promouen l’expansió del Grec per tota la ciutat. Entre elles, un Tirant lo Blanc
dirigit per Joan Arqué; Tots ocells, de Wadji Mouawad, dirigida per Oriol Broggi, o textos d’autoria catalana com Malamort, de Daniela Feixas, o Les mans, de Llàtzer Garcia.

Venda d’entrades

La venda d’entrades per al Festival d’Estiu de Barcelona començarà dijous, 18 d’abril, a les 15.00 hores.

Des del 15 d’abril es podran bescanviar les entrades dels vals de regal a cegues, que el festival va posar a la venda durant les festes de Nadal, i es faran múltiples presentacions per ajudar el públic a triar entre totes les propostes.

A més dels descomptes habituals, enguany hi haurà un abonament per a les persones que comprin quatre o més espectacles al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure de Montjuïc, Teatre Lliure de Gràcia i Teatre CCCB.

Més informació