Barcelona rep la 101a edició de la Volta a Catalunya

..
09/03/2022 - 19:30 h

Aquest 9 de març, a les 18.45 hores, s’ha presentat oficialment l’edició 101 de la Volta a Catalunya a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. Enguany, la cursa ciclista catalana per excel·lència se celebrarà entre els pròxims 21 i 27 de març. Aquesta competició emblemàtica, que passa per la ciutat comtal, és la tercera prova ciclista per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

A l’acte, que s’ha emès en directe a través del canal Esport3, s’han fet públics tots els detalls de la Volta d’enguany. Així doncs, s’ha conegut el recorregut complet de les set etapes de la cursa i els diferents mallots que vestiran els líders de cadascuna de les classificacions, s’ha presentat el trencador cartell oficial i s’han entregat les Medalles d’Honor de l’entitat.

Barcelona, protagonista de l’última etapa

Com ja ve sent habitual en els últims anys, Barcelona serà la seu de la sortida i l’arribada de l’última etapa de la cursa, que es disputarà el diumenge 27 de març. Així mateix, la ciutat viurà la setena etapa de 138,6 km com la decisiva per a conèixer els campions després del final espectacular a la muntanya de Montjuïc, on tot pot canviar.

Amb la victòria com a objectiu, els millors ciclistes del món seran presents a Barcelona en representació d’equips punters com Movistar Team, Bora – Hansgrohe o Team Bikeexchange – Jayco. Els esportistes buscaran prendre el relleu al britànic Adam Yates, de l’Ineos Grenadiers, que l’any passat va guanyar la tercera etapa amb final a Vallter.

Més informació

Notícies relacionades