Talls de circulació al pont del carrer de Santander

Les obres de millora i ampliació del pont del carrer de Santander comportaran talls a la circulació de vehicles des del diumenge 2 de juliol fins el 3 de setembre.

..
27/06/2023 - 15:22 h

L’avançament de les obres i la necessitat d’aixecar tota la calçada del pont per a la millora d’aquest, comportaran el tall total del trànsit de vehicles en aquest entorn.

El tall en sentit Llobregat es farà entre el carrer de Balmes de Sant Adrià de Besòs i la Via Trajana. El desviament de vehicles es farà pel mateix carrer de Balmes a Sant Adrià, la rambla de Guipúscoa, la rambla Prim i el carrer de Santander. Això tindrà afectació al recorregut de les línies d’autobús 60, B21, B24 i N8 que faran el mateix recorregut que els vehicles.

En sentit Besòs el tall es farà entre la Via Trajana i el carrer de Balmes de Sant Adrià de Besòs. Els vehicles es desviaran per les rambles de Prim i Guipúscoa, els carrers de Verneda, Jovellanos i Balmes de Sant Adrià de Besòs. De la mateixa manera que en sentit Llobregat, s’afectarà a les línies d’autobús 60, B21, B24 i N8 que faran el mateix recorregut que els vehicles.

Millores al pont del carrer Santander

El projecte de reforma del pont del carrer de Santander té l’objectiu d’apropar els barris de la Verneda i la Pau i el Bon Pastor, i fer-lo més accessible, permetent els desplaçaments a peu i en bicicleta.

Notícies relacionades