A l'Obrim Carrers també celebrem Sant Jordi

Els districtes de Sants-Montjuïc i Gràcia se sumen a la celebració de Sant Jordi amb diverses activitats que ompliran de llibres i roses els carrers de Sants, Creu Coberta i Gran de Gràcia aquests pròxims dies.

Logotip de l'Obrim Carrers.
16/04/2024 - 09:00 h - Urbanisme i infraestructures Ecologia Urbana

Una iniciativa que té l’objectiu d’obrir els carrers als vianants perquè passegin i gaudeixin de l’espai públic amb tranquil·litat i seguretat no podia quedar-se al marge de Sant Jordi. Tant el carrer de Gràcia com l’eix Sants – Creu Coberta també s’engalanaran per celebrar la festa major del llibre i de la rosa. Quan i on es podrà gaudir de Sant Jordi a l’Obrim Carrers?

Eix Sants – Creu Coberta

La celebració a l’Obrim Carrers de Sants – Creu Coberta s’avança uns dies a Sant Jordi i tindrà lloc durant aquest cap de setmana, 20 i 21 d’abril. Al carrer de la Creu Coberta, tant dissabte com diumenge, de 10.00 a 20.00 h, la ciutadania podrà passejar per la Fira de Sant Jordi, que ocuparà, aproximadament, l’espai entre plaça Espanya i el carrer de Joanot Martorell. Al carrer de Sants, la celebració tindrà lloc el dissabte al matí, d’11.00 a 14.00 h, en el tram entre els carrers d’Olzinelles i Guadiana, on es podrà gaudir d’un nou “Passeig per la lectura”.

El veïnat d’aquest eix i dels carrers de la zona han de tenir en compte que el tall de trànsit i les tasques de muntatge i desmuntatge de la Fira de Sant Jordi, el “Passeig per la lectura” i de l’Obrim Carrers afectaran la circulació a la zona durant bona part del cap de setmana. A l’àmbit de la Fira de Sant Jordi del carrer de la Creu Coberta, el tall s’estendrà pràcticament durant tot el cap de setmana, des de les 7.00 h de dissabte i fins a les 22.00 h de diumenge.

Especial Sant Jordi a Gran de Gràcia

El carrer Gran de Gràcia, per la seva banda, celebrarà una edició especial de l’Obrim Carrers el mateix dimarts 23 d’abril. Aquest eix es tornarà a omplir de paradetes de llibres i roses per viure amb intensitat aquesta diada tan especial, complementant la resta d’activitats que ompliran el districte de Gràcia. En aquesta edició extraordinària, l’Obrim Carrers a Gran de Gràcia se celebrarà durant 12 hores ininterrompudes, entre les 9.00 i les 21.00 h, ampliant una hora l’horari habitual.

Tot i això, el veïnat d’aquest carrer ha de tenir en compte que el tall de trànsit es produirà cap a les 6.00 h del matí i s’estendrà gairebé fins a la mitjanit per fer possible el muntatge i desmuntatge de les parades.

Més informació

Notícies relacionades