La nova parada de Glòries de les línies T4, T5 i T6 de tramvia entrarà en servei el proper 9 de maig

A partir del 9 de maig, entrarà en servei a les línies T4, T5 i T6 de tramvia la nova parada de Glòries en la seva ubicació definitiva, davant del Disseny Hub Barcelona (DHub). El mateix dia, les estacions La Farinera i Glòries de la Meridiana deixaran d’estar operatives i començarà el seu desmantellament definitiu.

..
03/05/2024 - 14:32 h

Els tramvies s’aturaran a la nova parada en ambdós sentits i s’obrirà el pas de vianants del cantó Llobregat. El pas senyalitzat permetrà accedir a les andanes de TRAM  i facilitarà l’intercanvi a les persones provinents de la sortida de l’interior de la plaça de la L1 de metro.

La major part de l’àmbit de Glòries, però, continuarà en obres d’urbanització i de part de la infraestructura tramviària, motiu pel qual es mantindrà restringit el seu accés a través de tanques i senyalització.

Aquesta actuació representa una de les fites clau de la primera fase de les obres de connexió del tramvia per la Diagonal, que preveu acabar els treballs d’infraestructura aquesta primavera i començar proves de circulació a l’estiu.

Més informació

Enllaços relacionats