Tall a l’L2 de metro entre La Pau i Gorg durant dissabte a la nit i diumenge

Des de dissabte, 20 d’abril, a les deu de la nit, i fins al final del servei de diumenge, 21 d’abril, els usuaris d’aquest tram de metro hauran d’utilitzar un servei especial d’autobús o fer itineraris alternatius amb els mitjans de transport públic de la zona, com l’L4 (La Pau) i l’L10 (Gorg) de metro o les línies del tramvia T4, T5 i T6. La resta de la línia, entre Paral·lel i La Pau, d’una banda, i entre Gorg i Badalona Pompeu Fabra, de l’altra, funcionarà amb les freqüències i els horaris habituals dels dissabtes i festius.

Andana del metro de La Verneda, a la L2, mentre entra un tren
15/04/2024 - 12:35 h - Mobilitat i transports Ajuntament de Barcelona

Aquest cap de setmana Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) efectuarà una obra de millora de la infraestructura entre La Pau i Gorg de la línia 2 de metro que implicarà suspendre la circulació de trens durant 26 hores. Es tracta d’un tipus d’actuació que requereix un horari més ampli que l’habitual de les tasques nocturnes.

A efectes pràctics, els trens circularan amb normalitat a tota la línia 2 fins a les 22.00 hores de dissabte, 20 d’abril, que serà quan s’iniciarà el tall, que durarà fins a la finalització del servei de diumenge, 21 d’abril, a la mitjanit. La línia 2 tornarà a funcionar amb normalitat dilluns, 22 d’abril, a les cinc del matí.

En substitució del metro hi haurà un servei d’autobusos llançadora entre La Pau i Gorg, amb parada a prop de les estacions afectades i capacitat i horaris similars. La primera sortida del servei especial de bus als punts d’origen (La Pau i Gorg) serà a les 22.00 hores, i el servei funcionarà durant tot el diumenge. L’últim bus sortirà dels punts d’origen a la mitjanit del mateix diumenge.

També hi ha altres alternatives de mobilitat, com la xarxa de metro, amb els enllaços a La Pau (L4) i a Gorg (L10), i el Trambesòs a Sant Roc i Gorg.

Més informació al web de TMB, a la secció d’estat del servei.

Font: TMB