Ampliació de la vorera de la Trav. de les Corts, entre Mejía Lequerica i la Gran Via de Carles III

03/12/2014 - 07:10

L'Ajuntament n'inicia les obres d'ampliació de la vorera de muntanya, que finalitzaran el proper 30 de desembre.

S’han iniciat les obres d’ampliació de la vorera muntanya de la Trav. de les Corts, en el tram comprès entre els carrers de Mejía Lequerica i la Gran Via de Carles III.

El tram de vorera de la banda muntanya de la Travessera de les Corts comprès entre el carrer de Mejía Lequerica i la Gran Via de Carles III, ubicat al Barri de La Maternitat i Sant Ramon del districte de les Corts, serà ampliada per tal de donar més comoditat a la gran activitat que presenta per part de vianants, comerços i establiments de restauració, parades d’autobús, la proximitat amb el Camp Nou, etc.

L’Ajuntament de la ciutat ha apostat per millorar-ne l’accessibilitat, afavorir la fluidesa de la circulació i incrementar les condicions d’ús per part dels vianants. Les obres, que han començat fa uns dies, serviran per ampliar la vorera en un tram de 45 metres en 3 metres, desplaçant el semàfor i la marquesina d’autobús però sense modificar l’arbrat i l’enllumenat existents. També mantindran la seva ubicació actual la zona de càrrega i descàrrega i els contenidors.

L’obra, per fases

  1. Fase 1. Repintat dels carrils de circulació de la Travessera de les Corts (sentit Llobregat), concretament de la calçada compresa entre Gran Via de Carles III i el carrer de Mejía Lequerica, amb la nova distribució de carrils i desplaçant el semàfor de la cruïlla amb el carrer de Mejía Laquerica (col·locant-lo damunt d’un dau de formigó).
  2. Fase 2. Ocupació de l’àmbit de vorera i el carril Bus del costat muntanya de Travessera de les Corts, entre la Gran Via de Carles III i el carrer de Mejía Lequerica. Aquesta fase es desenvoluparà fins el proper 23 de desembre, realitzant els treballs d’ampliació de la vorera per meitats longitudinals que permetin sempre el pas de vianants.

*

Tot sobre les actuacions de millora i les obres a les Corts, a través d’aquest web específic.