Afectacions a la mobilitat al passeig de Gràcia per actuacions de pavimentació

El proper diumenge 16 de juny hi haurà afectacions a la mobilitat en diversos punts de passeig de Gràcia amb motiu de la pavimentació i una sèrie de treballs de reparació a la zona. Les actuacions comportaran talls de trànsit des de les 8.00 a les 20.00 hores, al tronc central de passeig de Gràcia entre la pl. Catalunya i el carrer d'Aragó. Es treballarà als encreuaments de passeig de Gràcia amb la ronda de Sant Pere i amb la Gran Via de les Corts Catalanes (costat muntanya). En tot moment es mantindrà la circulació pels carrers transversals del tram afectat: Gran Via de les Corts Catalanes, Diputació, Consell de Cent i Aragó, així com el pas de veïnat i serveis.

..
11/06/2024 - 10:25 h

Les afectacions seran les següents:

Tall del tronc central del passeig de Gràcia, entre el carrer de Fontanella i el carrer d’Aragó. Els vehicles que vulguin anar en sentit pujada s’hauran de desviar pel carrer Fontanella, la plaça d’Urquinaona i els carrers de Roger de Llúria i Aragó per reincorporar-se de nou al tronc central de passeig de Gràcia. Els vehicles que vulguin anar en sentit baixada, s’hauran de desviar pels carrers d’Aragó, Balmes o rambla Catalunya, Pelai i fins a la plaça de Catalunya.

Els vehicles que vulguin baixar per la ronda de Sant Pere per agafar Pau Claris i Via Laietana, s’hauran de desviar pels carrers de Roger de Llúria, Diputació i per tornar a agafar Pau Claris i Via Laietana.

A la cruïlla del passeig de Gràcia amb la Gran Via i a la cruïlla de la Gran Via amb Rambla Catalunya es tallaran dos carrils de la banda muntanya i quedaran habilitats dos carrils més el carril bus.  Els vials laterals de passeig de Gràcia, es mantindran oberts al trànsit, excepte el lateral en sentit mar entre el carrer Diputació i la Gran Via, que ja està tallat per les obres millora de l’estació de passeig de Gràcia que promou el Departament de Territori.

Aquests talls comportaran l’afectació de les següents línies de bus: D50, H16, V15, 7, 19, 22, 24, 55 i Bus Turístic. Les rutes dels autobusos es desviaran de la mateixa manera que els vehicles. Quedaran anul·lades les parades de: Ronda sant Pere-Pl. Urquinaona, Ronda Sant Pere-pg de Gràcia, Pg. de Gràcia i pl.Catalunya, Pl. Catalunya-Rbla. Catalunya, Pl. Catalunya-Ronda Sant Pere, la de Pl.Catalunya, Pg. de Gràcia-Casp, Pg. de Gràcia-Gran Via, pg. de Gràcia-Aragó, Pg. de Gràcia-Mallorca, Pg. de Gràcia-Diagonal, Pg de Gràcia-Rosselló, Pg. de Gràcia València i metro passeig de Gràcia (parades número: 1079, 3032, 1210, 1208, 1257, 1673, 2833, 561, 313, 55, 1136, 281, 1144, 1497, 182 i 577). S’habilitarà parada de les línies en les parades existents dels carrers per on es es desviarà l’autobús (a Balmes i Roger de Llúria). Les línies 39 i 55 faran la volta per la plaça d’Urquinaona pels carrer d’Ausiàs Marc, Pau Claris i Fontanella.

A partir de les 12:00, s’alliberaran les afectacions a la cruïlla del passeig de Gràcia amb la ronda de Sant Pere i s’habilitarà de nou la circulació al passeig de Gràcia entre la Gran Via i el carrer Fontanella. Es recuperarà també la circulació per ronda de Sant Pere i els sentits pujada i baixada de passeig de Gràcia fins a la Gran Via i les línies H16, V15, 7,19, 22, 24 i el Bus Turístic recuperaran tot o part del seu recorregut.

AVIS PG. GRÀCIA-3