Afectacions a la mobilitat per les obres del tramvia

Les obres del tramvia afectaran a l'encreuament de Castillejos i Consell de Cent i obligaran a traslladar temporalment una parada del V23

..
27/03/2023 - 15:08 h - Mobilitat i transports Districte Eixample

Del 3 al 30 d’abril, derivat de les obres de connexió dels tramvies per la Diagonal, l’encreuament dels carrers Castillejos amb Consell Cent (costat mar) romandrà tallat al trànsit rodat. Per l’accés als guals i serveis s’habilitarà la circulació en doble sentit del tram afectat.

També quedarà anul·lada la parada de bus de la línia V23 del carrer Castillejos, entre Consell de Cent i Aragó. Mentre durin les afectacions s’habilitarà una nova parada al tram entre València i Aragó i el recorregut de l’autobús es desviarà pel carrer Lepant fins a la Gran Via de les Corts Catalanes.

Afectacions al carril bici

L’itinerari de bicis de la banda muntanya de la zona de treballs es desviarà per la vorera al costat Besós del carrer Castillejos fins al carril bici del tronc central de l’avinguda Diagonal. En aquest tram caldrà baixar de la bicicleta per facilitar la convivència amb els vianants.

Més afectacions a Consell de Cent

D’altra banda, del 2 d’abril al 14 de maig, l’encreuament dels carrers de Consell del Cent amb Marina (costat Besòs) també estarà tallat al trànsit rodat. L’accés als guals i serveis del tram afectat entre els carrers de la Marina i de Lepant, es farà des del c. de la Marina.

Notícies relacionades