Afectacions de la mobilitat pel Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges

Des de divendres, 5 d’abril, fins diumenge, 7, hi haurà restriccions durant l’exposició de vehicles i durant la prova, amb afectacions als districtes de les Corts, Ciutat Vella, l’Eixample i Sants-Montjuïc. Hi haurà diverses línies d’autobús afectades.

..
03/04/2024 - 15:09 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

Als entorns del Centre Comercial L’Illa Diagonal, des de les 20.00 hores de divendres fins a les 19.00 hores de dissabte, es prohibirà l’estacionament de vehicles en un lateral de Pau Romeva, i en dos trams de l’av. Diagonal per l’exposició de vehicles prèvia a la competició. A més, des de les 20.00 hores de dissabte fins a les 12.00 hores de diumenge es restringirà l’estacionament a Ferran, que es reservarà per a vehicles auxiliars i logístics del ral·li.

A les 10.30 hores començarà la prova, que sortirà de pl. Sant Jaume, i el recorregut continuarà per Ferran, la Rambla, pl. Catalunya, rda. Universitat, pl. Universitat, rda. Sant Antoni, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, Gran Via, pl. Espanya, pl. Ildefons Cerdà, rbla. Badal i Constitució, des d’on continuarà al terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, sobre les 11.00 hores. Es retindrà la circulació a les cruïlles per facilitar el pas dels vehicles participants, i s’evitarà qualsevol aturada imprevista. Així mateix, hi haurà desviacions de la circulació a pl. Àngel, la Rambla, pl. Catalunya, rbla. Catalunya, Balmes i Comte d’Urgell.

Afectacions del transport públic

Hi haurà diverses línies de bus afectades, que es desviaran o de les quals es limitarà el recorregut durant la competició. Dissabte, per l’exposició de vehicles, de 10.00 a 17.30 hores quedaran afectades les línies H8, V7, V9, 6, 7, 33, 34, 59, 63, 67 i 78. Diumenge, durant la competició, quedaran afectades les línies V13, V15, V17, 47, 59 i 120. Podeu ampliar la informació al web de TMB i planificar els desplaçaments a través de “Com s’hi va”.

Més informació, al web de la prova.