Al juliol, els World Roller Games 2019, a Barcelona!

15/05/2019 - 09:18

BWRG2019. Al juliol, Barcelona serà l'escenari de la major cita mundial dels esports de roda petita: 10 Campionats del Món en un únic esdeveniment.

Al juliol de 2019 l’Anella Olímpica de Montjuïc tornarà a ser l’epicentre mundial de l’esport amb la segona edició dels World Roller Games, el major esdeveniment mundial dels roller sports que aplegarà a Barcelona a més de 4.000 atletes d’arreu de 115 països. Serà un espectacle esportiu únic, amb un total de 10 campionats del món i 150 competicions en un únic esdeveniment.

L’Anella Olímpica de Montjuïc serà l’escenari principal del gruix del calendari, amb Campionats del Món en el Palau Sant Jordi, en el Parc de Montjuïc, el Sant Jordi Club, l’INEFC, i l’esplanada. Els CEM de La Mar Bella, el CEM Horta i el Palau Blaugrana concentraran la competició d’hoquei inline i hoquei patins, sense oblidar que els roller sports estaran també en seus urbanes com el Front Marítim, l’Avinguda Reina Maria Cristina i Diagonal-Passeig de Gràcia. Les subseus de competició seran Vilanova, Mollet, Terrassa i Sant Cugat.