Arranca la darrera campanya de sensibilització pel soroll de motos d’enguany

La setmana vinent tindrà lloc la quarta i darrera edició de la campanya de sensibilització per a la reducció del soroll de motocicletes i ciclomotors d’enguany, en aquesta ocasió a Nou Barris i a l’Eixample. Els informadors/es s’adreçaran als conductors/es, principalment en zones d’aparcament, per fomentar una conducció adequada, un correcte manteniment dels vehicles i per informar del soroll que emet el seu vehicle.

..
25/11/2022 - 10:15 h

En aquesta edició, els punts seleccionats són, a Nou Barris, d’11 a 14 hores, l’entorn de la Plaça del Virrei Amat i de 16 a 19 hores, SOM Multiespai (Porta). Pel que fa a l’Eixample, d’11 a 14 hores a l’entorn de l’Hospital Clínic i de 16 a 19 hores a la cruïlla entre del carrer de Còrsega amb la Rambla de Catalunya. Allà s’hi concentraran els informadors del 28 de novembre al 2 de desembre.

La campanya té com a objectiu sensibilitzar sobre l’efecte que motocicletes i ciclomotors tenen sobre la contaminació acústica de la ciutat, així com informar sobre l’efecte de circular amb el tub d’escapament no homologat. La tasca que es realitza és informativa, tot i que hi haurà la opció de mesurar el soroll que fa el vehicle si l’usuari així ho desitja.

La mateixa campanya ja s’ha realitzat diverses vegades al llarg del 2022 a Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Sant Andreu, Sant Martí, Horta-Guinardó i Gràcia.

Podeu consultar la informació completa aquí.

Enllaços relacionats