L’IMC21, un fòrum de debat internacional per entendre el nou model de mobilitat i transport públic

15/07/2021 - 15:51

Mobilitat i transports. En la primera edició, l’International Mobility Congress (IMC21 buscarà entendre com l’era post Covid-19 definirà el futur model de mobilitat pública.

L’International Mobility Congress (IMC21) espera rebre 800 professionals del sector per buscar solucions aplicades a la mobilitat en l’entorn local. Tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a Sitges i compta amb la participació de l'Ajuntament de Barcelona, entre altres.

Amb el lema ‘Drive to innovation’, l’International Mobility Congress celebrarà la seva primera edició els propers 21 i 22 de setembre a Sitges. El congrés busca trobar un espai propi en el calendari internacional de fires i congressos sobre mobilitat.

En la seva primera edició, l’International Mobility Congress serà un esdeveniment híbrid. La digitalització suposa una gran possibilitat d’internacionalització del congrés, a banda d’una gran eina d’interacció entre totes les persones assistents. Per la seva banda, l’organització del congrés ha preparat mesures COVID-Less per garantir la seguretat dels assistents presencials.

L’IMC21 posarà el focus en solucions concretes i aplicables com la mobilitat sostenible, actiu imprescindible d’una destinació turística, les eines COVID-Less o el paper que ha de tenir la mobilitat en els nous programes de fons europeus Next Generation.

També comptarà amb un espai de descoberta de tendències, com els vols de passatgers amb drons, i la participació de l’Agència Espacial Europea.

Durant l’esdeveniment hi haurà un total 30 ponències que es distribuiran al llarg dels dos dies del congrés. A banda del programa oficial, també es faran sessions paral·leles a la sala FORUM.

Per altra banda, els assistents també podran gaudir d’un espai de networking, una zona d’exposició comercial i altres esdeveniments propis organitzats per les entitats que col·laboren amb el projecte.

L’IMC21 està organitzat per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sitges, AMTU, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) , i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el patrocini oficial de Seat Code.

Més informació: web oficial del congrés.