Vueling Cursa de Bombers de Barcelona 2022: horaris, recorregut i afectacions

Aquest diumenge, 23 d’octubre, torna la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona, en la qual prop de 300 bombers i bomberes i més de 12.000 persones correran 10 quilòmetres en una durada prevista d’1 hora i 30 minuts. Durant aquest temps hi haurà restriccions de mobilitat en tot el recorregut.

..
21/10/2022 - 10:16 h

La Vueling Cursa de Bombers de Barcelona donarà un primer tret de sortida simbòlic a les 8.50 hores a l’equip de bombers i bomberes. A continuació, a les 9.00 hores, començarà la sortida de la resta de corredors i corredores, que estarà organitzada per calaixos.

La sortida i l’arribada de la cursa es realitzaran al mateix lloc: l’avinguda del Marquès de l’Argentera. És un recorregut de 10 quilòmetres que passa per punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona com l’estació de França, la gran via de les Corts Catalanes, la ronda de Sant Pere, la via Laietana i l’avinguda del Paral·lel, entre d’altres.

Afectacions al trànsit

La circulació de vehicles estarà restringida en tot el recorregut durant la celebració de la cursa. Es preveu que la carrera acabi a les 10.48 hores, si bé es mantindran talls de trànsit a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig de Circumval·lació, el passeig de Picasso i el passeig de Pujades des del passeig de Lluís Companys fins al passeig de Picasso. A les 15.00 hores, només es mantindrà tallada l’avinguda del Marquès de l’Argentera (calçada muntanya).