Reconeixement a En Bici sense Edat per la seva tasca a favor de les persones grans

L'associació En Bici sense Edat ha estat guardonada en els XXII Premis Fundació FiraGran 2023, per la seva a tasca a favor de les persones grans amb mobilitat reduïda.

Premis Fundació Firagran 2023 - En bici sense edat
09/11/2023 - 10:23 h

Una de les entitats ubicades al centre BiciHub (c. Pere IV, 58-60) és l’associació En Bici sense Edat, que des de l’any 2016 treballa per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda mitjançant l’organització de passejos en tricicles elèctrics especialment adaptats i conduït per persones voluntàries.

Recentment, la seva tasca ha estat posada en valor a nivell autonòmic l’haver rebut un dels guardons dels Premis Fundació FiraGran 2023, com a iniciativa a favor de la gent gran. Concretament, s’ha valorat la seva tasca a favor de les persones grans amb mobilitat reduïda.

Aquests premis reconeixen, d’una banda, la trajectòria de persones grans actives en diferents àmbits com el cultural, l’esportiu, el professional i el social i, de l’altra, entitats que treballen per a la gent gran així com activitats i iniciatives que es fan a favor d’aquest col·lectiu. A continuació es poden consultar els resultats dels Premis Fundació FiraGran 2023.