Continuació de la nova línia d'alta tensió al Poble-sec

Del 3 de juliol al 29 de setembre es treballa en la construcció d'una nova línia elèctrica soterrada al passeig de Montjuïc i al camí de la Font Trobada. Es tracta d'un nou tram de la nova línia d'alta tensió (110 kV) que ha d'unir la subestació de "Sants", a l'Hospitalet, amb la de "Mata", al Poble-sec, travessant els barris de la Bordeta i la Font de la Guatlla per la falda de Montjuïc. Bona part dels trams ja es van executar l'any passat.

..
29/06/2023 - 07:36 h - Mobilitat i transports Districte Sants-Montjuïc

Del 3 de juliol al 19 d’agost s’ha d’obrir una rasa d’entre 0,80 i 1,50 metres de profunditat a la banda nord del passeig de Montjuïc, la menys propera a la muntanya, des del carrer de Palaudàries fins a la cruïlla amb el camí de la Font Trobada. La rasa discorrerà sota aquest cordó d’aparcament i serveis, que queda anul·lat durant aquest mes. També el de l’altra banda, la més propera a la muntanya, per poder desviar-hi i mantenir oberts els dos carrils de circulació, un per sentit.

La rasa creuarà els carrers de Piquer i de Mata deixant-hi habilitat en tot moment l’accés almenys amb un carril de circulació. La setmana del 14 al 19 d’agost creuarà el camí de la Font Trobada, la meitat cada dia, garantint l’accés de veïnat i serveis al passeig de Miramar i la carretera de Montjuïc (tram final en atzucac). El creuament del passeig de Montjuïc es durà a terme dilluns 21 d’agost.

Del 21 d’agost al 29 de setembre, es treballarà al camí de la Font Trobada. En aquest cas, la rasa discorre sota el cordó d’aparcament i serveis del costat muntanya. L’aparcament a banda i banda del carrer queda anul·lat aquestes setmanes per mantenir-hi amb la desviació necessària els dos carrils de circulació, un per sentit.

Notícies relacionades