L’Estadi Olímpic Lluís Companys inicia la temporada de concerts

L’Estadi Olímpic Lluís Companys inicia aquest mes de juny la seva temporada de concerts. Demà, 11 de juny, els alemanys Rammstein seran els primers artistes que tornaran a portar la música al gran espai de Montjuïc. Els agafarà el relleu Bruce Springsteen amb una doble cita (20 i 22 de juny) i el grup Estopa, que hi actuarà dins de la seva gira de 25 aniversari (10 de juliol). Són, en total, quatre concerts amb els que s’espera l’arribada de més de 200.000 persones.

Estadi Olímpic Lluis Companys
10/06/2024 - 12:19 h - Mobilitat i transports Ecologia Urbana

Entre el 2023 i el 2024, quatre dels cinc grans tours del moment per recaptació, segons Pollstar, hauran passat per l’Estadi (Bruce Springsteen, Beyoncé, Coldplay i Harry Styles).

Aposta per la mobilitat sostenible per arribar a l’Estadi Olímpic

Coincidint amb l’inici de la programació de concerts a l’Estadi Olímpic, l’Anella Olímpica promou la mobilitat sostenible per arribar a l’espai. L’objectiu és fomentar l’ús de transport públic o els trasllats a peu i així com el bus, metro, funicular o FGC més properes al Parc de Montjuïc. A més, recorda el reforç de la línia 150 de bus entre Plaça d’Espanya i el Castell de Montjuïc i l’habilitació del servei especial de bus de TMB de baixada entre l’Estadi Olímpic i la Plaça d’Espanya durant els dies de concert. També en aquestes jornades s’amplia l’horari de funcionament de les escales mecàniques del Parc de Montjuïc.

Gràcies a aquestes mesures, en els darrers anys s’ha reduït l’ús del vehicle privat com a mitjà de transport per arribar a l’Estadi Olímpic, afavorint així una mobilitat fluida i la reducció d’emissions contaminants.